در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده بدلیل بی اطلاعی ازقوانین کار در هیات تشخیص تقاضای تسویه حساب نمودم در صورتی که در دادخواست تقاضای بازگشت بکار داشتم و با توجه به رای بیمه بیکاری به من تعلق نگرفته

در مدت ۱۵ روزه اعتراض میتوانم تقاضای بازگشت بکار کرده و از بیمه بیکاری استفاده کنم؟ با تشکر
1 پاسخ
توسط (38,610 امتیاز)
در صورتی که درخواست بازگشت به کار در دادخواست بدوی ذکر شده ولی ترتیب اثر داده نشده میتوانید تجدید نظر خواهی کنید و در غیر اینصورت باید دادخواست جدید ارائه نمایید