در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام و احترام

به عنوان کارفرما رای نهایی هیات حل اختلاف صادر شده به پرداخت مبلغ 14 میلیون (اعم از عیدی و حق سنوات و ذخیره مرخصی و حقوق و مزایا) دریافت کرده ام و در ابلاغ دیگر سازمان تامین اجتماعی بدهی برآوردی برای حق بیمه (مبلغ 11 میلیون) و بیمه بیکاری (مبلغ یک میلیون و سیصد هزار تومان و جمعا مبلغ 13300) اعلام نموده است (با حق اعتراض سی روزه)،

سوال این است که آیا کارگر شاکی (که در رای نهایی اخراجش موجه تشخیص داده شده است-در رای نهایی ارادی و یا غیر ارادی ذکر نشده است ، ولی در حکم اولیه "اخراج موجه و غیر ارادی" تشخیص داده شده است) می تواند مقرری بیکاری را از تامین اجتماعی بخواهد ؟

و اگر چنین است آیا کارفرما باید مبلغی به جز موارد بالا برای این امر بپردازد ؟ به عبارت دیگر آیا مقرری بیکاری پس از پرداخت مبالغ بالا توسط کارفرما (14 میلیون و مبلغ 13300 ) به او ربطی دارد؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

1- بله می تواند بگیرد .

2- نه کارفرما دیگر نباید مبلغی بپردازد و سازمان می دهد . البته سازمان  رای های اداره کار که نهایتا با پرداخت حق بیمه منتهی به دریافت مقرری بیمه بیکاری می گردد را به سختی قبول می کند و باید خود شرایط را احراز کند و بعضی مواقع کار به دیوان عدالت اداری می رسد .

با تشکر