در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (220 امتیاز)
با سلام امروز در دادگاه از شدت خستگی و عدم استراحت کافی به قاضی گفتم نمیخوام با کارفرما ادامه همکاری بدم در حالیکه میخواستم ادامه همکاری بدم و این حرف من همه چیز رو برعلیه من کرد در حالیکه واقعا کارفرما منو از کار بیکار کرده قاضی رای داد که فقط سنوات به من تعلق بگیره و چند ماهی که خونه نشین شدم و حتی به بیمه بیکاری اقدام نکردم همه سوخت شد

 حالا قاضی گفت ۲۰ روز دیگه حکم آماده میشه و برو اعتراض بده آیا قبل ۲۰ روز نمیشه درخواست تجدید نظر داد

 و آیا در تجدید نظر میشه درخواست بازگشت بکار رو بخوام و اگر میشه این مدت خونه نشینی حقوق و بیمه بهم تعلق میگیره قاضی چند درصد احتمال داره بگه چون سری اول گفتی نمیخوایی کار کنی دیگه مورد قبول نیست بازگشت بکار مجددت ممنونم
1 پاسخ
توسط (3,100 امتیاز)

با سلام پس از صدور رای  بدوی رای مذکور به طرفین ابلاغ می گردد که از تاریخ ابلاغ فرصت و امکان  اعتراض متصور می گردد، در مورد موضوع بازگشت بکار با توجه به اینکه نوشته اید کارفرما شما را اخراج کرده و خود نیز بیان به عدم بازگشت به کار داشته اید امکان پذیرفتن کم است لیکن درخصوص بیمه بیکاری  و و وصول مطالبات تا قبل از تازیخ اخراج امکان بیشتری وجود دارد تا بتوانید مطالبات و بیکاریتان را احیا کنید...جهت اطلاع بیشتر تماس حاصل نمایید