در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
پس از اتمام مرخصی زایمان، یک سال برام بیمه رد شده، و گفته بودن بعد یک سال میتونم برای بیمه بیکاری اقدام کنم، حالا شنیدم شده دو سال.. ولی شرکت دیگه حاضر نیست یکساله دیگه برام بیمه رد کنه، همچنین به من نیاز ندارن به عنوان نیروی کار.. و از طرفی نمیخوام برای شرکت دردسر درست کنم بابت شکایت و بازگشت به کار... راهنمایی بفرمایید

بهترین راه برای دریافت بیمه بیکاری چیه، ضمن اینکه دوازده سال سابقه بیمه دارم
مدارک لازم برای مراجعه به اداره کار رو هم بفرمایید، آیا بهتره نامه تسویه حساب هم ببرم یا خیر؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

1- نه ربطی به 2 سال ندارد و همان 1 سال کفایت می کند . ضمنا و البته کارفرما موظف است تا 2 سال بعد از زایمان از شما استفاده کند .

2- باید گواهی عدم نیاز ببرید و تائید اداره کار مبنی بر غیر ارادی بودن بیکاری را نیز بگیرید . البته احتمال زیاد اداره کار رای مبنی بر بازگشت به کار می دهد و این موضوع کار را سخت می کند . در هر صورت اگر کافرما شما را نپذیرد می توانید از مقرری بیمه بیکاری بهره ببرید .

3-به هر حال برای شرکت دردسر درست می شود و بدون تائید اداره کار و جلسه بررسی موضوع نمی توانید از مقرری بیمه بیکاری بهره ببرید .

با تشکر