در قانون کار و قرارداد کار توسط (160 امتیاز)

سلام

بنده قراردادکتبی یکساله باکارفرماداشتم که بعداز3ماه و9روزمن روازکاراخراج کرد.

حقوقم 1میلیون تومان بودکه طبق قانون کارنبودو40دقیقه هرروزاضافه کاری کارکردم.حقوق معوقه وبیمه وبن کارگری وحق مسکن وعیدانه وپاداش وپایان کاروحق مسکن ومرخصی استحقاقی واضافه کاری شامل حال بنده میشود

  1. ایاازلحاظ مالی وپولی بازگشت به کارومحاسبه ایام بلاتکلیفی خوب وبهتراست یاتسویه حساب قطعی وکلی؟ مبلغ کدام به صرفه وازلحاظ مالی بیشتراست؟
  2. درسته که هیات تشخیص این ایام کارکردرومحاسبه وتعیین مبلغ میکنه.بنده بابت 3ماه و9روزکاری اگراحیاناتسویه حساب کلی وقطعی روانتخاب کنم مبلغ دادنامه چقدرمیشه خواهشامحاسبه بفرمائید؟
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
بیدبرگی عزیز

با سلام لطفا پاسخ دهید:

1- ایا نسخه قرارداد را دارید ؟ اگر پاسخ شما مثبت است آیا قراردادی که نزد شماست مهر و امضای کارفرما را دارد؟

2- چه تاریخی اخراج شدید؟ از اخراج شما تا کنون چقدر می گذرد؟

3- مزد شما در قرارداد چقدر قید شده است؟

4- آیا بیمه شده بوده اید؟ اگر پاسخ این سوال را نمیدانید به سامانه مشاهده سوابق تامین اجتماعی مراجعه کنید.

پس از پاسخ به سوالات من شاید بتوانم شما را بهتر راهنمایی کنم. ممنون از همراهی شما