در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام

من حدود 6 ماه در یک مغازه به عنوان شاگرد کار می کردم و بیمه من را پرداخت می کرد. قبلا هم 6 ماه سابقه پرداخت بیمه را دارم که کلا یک سال سابقه پرداخت بیمه دارم.

حالا صاحب می گوید به دلیل نبود بازار مجبورم تو را اخراج کنم. اگر من را اخراج کند و درخواست بیمه بیکاری کنم آیا به من تعلق می گیرد؟
2 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

برابر تبصره الف ماده 6 قانون بیمه بیکاری؛ بیمه شده بایستی قبل از بیکار شدن حداقل (6) ماه سابقه پرداخت بیمه را داشته باشد.