در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (130 امتیاز)
در پروژه ای پس از اعلام شفاهی عدم نیاز از من خواستند ابتدا برگه تسویه حساب را امضا کنم که در آن مبلغ اعلامی خیلی کمتر از حقوق و مزایای من است.

آیا میتوانم علی الحساب فرم تسویه را امضا کنم و بعد طرح شکایت کنم یا اصلا امضا نکنم و به اداره کار مراجعه کنم؟

از  روند طولانی رسیدگی به طرح شکایت در اداره کار میترسم
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
سلام

باتوجه به اینکه سند تسویه حساب کارفرما یک سند عادی محسوب می شود ودر دعوای مراجع حل اختلاف امکان دارد برعلیه شما ارائه کند بهتر ازامضا هر سندی غیر واقعی خودداری نماید.