در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام

.بنده در سال ۹۶ تصادف کردم و مصدوم شدم .راننده مقابل مقصر ۱۰۰ درصد شد.الان حکم نهایی اومده وبا توجه به اینکه سقف تعهدات مالی بیمه نامه اون شخص در سال ۹۶ ۲۵۵ میلیون بوده و الان نرخ دیه افزایش داشته و دیه ی من بیشتر از یک دیه کامل و متعاقب آن بیشتر از اون ۲۵۵ میلیون تومان است ، آیا شرکت بیمه تا همون سقف پرداخت میکنه؟ یا اگر دیه ی من ۳۰۰ میلیون شد باز هم پرداخت میکنه؟

اگر پرداخت میکنه خودش میده یا من باید برای الباقی تعهداتش به صندوق تامین مراجعه کنم؟ با سپاس
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

باستناد قانون بیمه ثالث 95

1)دیه ثالث  حتی اگر ازیک دیه بیشتر شود  برعهده بیمه گر است

2) دیه به اعتبار یوم الادا بودن به نرخ روز تادیه به شما پرداخت میگردد.

3) دیه جراحات با مبلغ دیه مرد مسلمان در ماه غیر حرام قابل محاسبه و پرداخت است