در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام و تقدیم احترام .

بنده پارسال تصادف کردم ،،، اواسط اسفند ماه تاریخ جلسه رسیدگی در دادگاه تجدید نظر استان دارم .

با توجه به اینکه رای دادگاه تجدید نظر در تاریخ صدور قطعی محسوب میشه و قطعا رای دادگاه چند روز قبل از عید صادر میشه و با توجه به اینکه کارهای اداری مراجعه به شرکت بیمه برای دریافت دیه طول یکم میکشه و صددرصد برای بعد از عید میشه میخاستم بدونم

آیا بیمه که دیه رو به قیمت یوم الادا پرداخت میکنه بعد از عید ملاکش تاریخ قطعیت حکم هست یا همون تاریخ سال ۹۸؟

و به کدوم نرخ دیه پرداخت میشه؟ آیا ملاک پرداخت دیه تاریخ رای قطعی است؟ با تشکر
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

دیه یوالادا است. می بایست بر اساس نرخ روز تسویه پرداخت شود. زیاندیده نمی تواند دریافت مبلغ دیه را به تاخیر بیاندازد تا از منافع افزایش دیه بهره مند شود.

به همین دلیل اگر تاخیر در پرداخت از سوی بیمه گر باشد، می بایست با نرخ روز تسویه دیه پرداخت نماید اما اگر بیمه گر به تکالیف خود عمل کرد و زیاندیده دریافت دیه را به تاخیر بیاندازد، بیمه گر می تواند مبلغ دیه را به حساب دادگستری واریز نماید و این موضوع به منزله پرداخت محسوب می شود.