در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام.

 من پدر ومادرم حدود سه سال قبل با یک مجرمی که درحال تعقیب وگریز بود از دست مامورین تصادف کردن ومادرم دچار نقص عضوشد مجرم که سابقه داربوده وازش کلی هم مواد گرفتن وطرف سارق مسلح هم بوده که متاسفانه بعداز تصادف با یه فیش حقوقی آزاد شد ورفت دنبال کثافت کاری هاش .

الان بعد ازگذشت این مدت که رای دادگاه صادر شده مارو ارجاع دادن به بیمه برای گرفتن دیه اما بیمه هم دیه رو نمیده ومیگه باید متهم خودش بیاد رفتیم پیش قاضی الان سه هفته ست که حکم جلب صادر کردن اما هنوز نگرفتنش وطرف برا خودش تو یه شهر دیگه داره میگرده .

میخوام بدونم اولا این شخص چرا ازادش کردن مگه میشه کسی که شاکی خصوصی داره با ضمانت ازاد بشه ؟بعد مابرای گرفتن دیه باید چیکارکنیم آیا باید ازبیمه شکایت کنیم؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)

سلام

تصادف تحت هر شرایطی، تصادف است.
زیاندیده تصادف هم باید به حقوق خود برسد، خواه از شرکت بیمه خودرو خواه از صندوق تامین خسارت های بدنی.

راهنمایی بنده فقط در زمینه تصادف است و به مسائل حقوقی دیگر تسری ندارد.
اگر خودروی راننده مسبب حادثه دارای بیمه نامه معتبر باشد، بیمه گر (شرکت بیمه ) ملزم به پرداخت خسارت زیاندیده است و اگر راننده مسبب حادثه شناسایی نشده و یا بیمه نامه ندارد و ... باز هم خسارت زیاندیده باید پرداخت شود ولی این بار از محل اعتبارات صندوق تامین خسارت های بدنی.

شما کاری به مجرم نداشته باشید. از شرکت بیمه گر آن خودرو شکایت کنید. خسارت های ناشی از عملیات تعقیب و گریز پلیس، در بیمه بدنه استثنا شده است نه بیمه شخص ثالث.