در دیه و بیمه خودرو توسط (140 امتیاز)
سلام خسته نباشید

ببخشید من در طی تصادفی که کردم بیشتر از شگستکی و این حرفها دست و پام و ارنجمو زانوم زخم خیلی شدید و صورتم کپود و سرم دچار شکستگی شد و صورتم پاره 8 تا بخیه خورده تمامی زخمها کبودی ها رو پزشکی قانونی دیدن

ولی الان رای دادگاه که صادر شده دیه من فقط شکستکی ها رو اعمال کردن اون همه زخم های شدید وپارگی و بخیه و کبودهای بد رو هیچ کدوم رو لحتظ نکردن چگونه باید اعتراض کنم.

ممنون میشم راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

ارزوی سلامتی برای شما دارم .

شما در هرمرحله از دادرسی که باشید میتونید اعتراض به گواهی پزشکی قانونی رو تقدیم ریاست دادسرا کنید . اما این رو بخاطر داشته باشید که جراحات شما دردو یا سه گواهی ذکر میشه . برای اینکه بهتر بشه شما رو راهنمایی کرد لطفا متن گواهی های پزشکی قانونی رو در اینجا مطرح کنید