در دیه و بیمه خودرو توسط (140 امتیاز)
سلام خسته نباشید ببخشید مزاحمتون شدم میشه خواهش کنم یه راهنمایی کنید .

من ترک نشسن پیک موتوری بودم و با خودروی سواری تصادف گردیم و راننده موتور, فوت شد

حال ,میخوام بدانم اگر کارشناسان راهنمایی و رانندگی اگر 50 - 50 تمام کنند پرونده را وضعیت من که ترک موتومور بود به شکل میشود

هم ماشین بیمه دارد هم موتور ولی راننده موتور گواهینامه رانندگی ندارد و فوت شده است.

آیا نیاز است که من برم و شکایت کنم و اگر نیاز است از کدام یک باید شکایت نماییم ماشین یا موتور یا اینکه هردو
1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام ، در صورتی که نظر کارشناس راهنمایی و رانندگی یا هیئت کارشناسی دادگستری ، قصور طرفین حادثه را 50درصد نسبت به یکدیگر اعلام نمایند شما باید نسبت به هر دو راننده مقصر اعلام دعوا (شکایت) نمایید، 50درصد از دیه شما طبق ماده 15قانون شخص ثالث مصوب 1395 از محل بیمه نامه موتورسیکلت پرداخت خواهد شد و 50درصد از محل بیمه نامه خودروی طرف مقابل .