در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)
با سلام

من در سال ۹۵ بابت مصدومیت به علت تصادف ۸ درصد دیه دریافت کردم بیمه پاسارگاد از من رضایت محضری گرفت.

در سال۹۷ پرونده بسته شد و رای نهایی صادر شده و مقدار ۲۰ درصد دیه تعیین شد. آیا میتوانم آن ۸ درصد که قبلا گرفتم را نیز به نرخ روز مابه التفاوت را دریافت کنم؟
3 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

سما باید در هنگام دریافت فقط به مبالغی که باید دریافت کنید و اونچیزی که دریافت کرده اید استناد کنید و نه به درصدهاتون .

مثال شما الان باید ۴۶میلیون و۲۰۰هزارتومان دریافت کنید و در سال ۹۵مبلغ ۱۶ میلیون رو دریافت کردید حالا باید ۳۰میلیون و ۲۰۰هزارتومان دیگه بگیرید . اجازه ندید با درصد باقیمانده پول رو به شما بدن . چون در قانون نوشته شده دیه تقریبی .