در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

پدر من چهار ماه پیش با موتور تصادف کرده ( پدرم عابر پیاده بوده و موتور مقصر بوده و بیمه کامل داشته ) و خونریزی مغزی داشته الان هوشیاری کامل ندارد پزشکی قانونی تا دی ماه طول درمان مشخص کرده آیا من یا مادرم میتوانیم قبل از رای قطعی دادگاه علی الحساب دیه را دریافت کنیم ؟ آیا لازم است یکی از ما دو نفر برای قیم شدن اقدام کنیم ؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ..... متاسفانه اولاً چون هنوز هیچ درصدی از بابت میزان دیه مشخص نیست که بیمه گر بتواند مقداری علی الحساب محاسبه کند و ثانیاً الحمدا... ایشان در قید حیات میباشند و در حالت فعلی امکان نصب قیم میسر نمیباشد لذا اخذ قسمتی از دیه میسر نخواهد بود.