در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام.

من تصادفی داشتم و شکایت کردم و پروندم به دادگاه رفته دادگاه هم برای 4ماه دیگه نوبت داده برای جلسه دوم.

از شرکت بیمه مقداری از دیه رو علی الحساب دریافت کردم.

میخوام بدونم الان میتونم با مقصر حادثه مصالحه کنم از دادگاه صرف نظر کنیم و به شرکت بیمه مراجعه کنیم مابقی دیه رو بگیرم؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام

آرزوی سلامتی برای شما دارم . چون شما قصد مصالحه یا دربافت بدون رای دادگاه رو دارید و ببمه گر مسئول پرداخت خسارات به شما می باشد ، نمبتوانید با مقصر مصالحه کنید وباید با شرکت بیمه گر مصالحه نمابید .

قبل از مصالحه از میزان خسارات وارده مطمئن شوید