در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام من شهریور 96 تصادف کردم استخوان ران پای چپ به اضافه کاسه سر من شکسته شد 1 یا 2 هفته کما بودم 4 ماه هم طول درمان داشتم تا 8 اسفند که تموم شد میخاستم بپرسم چقد میگیرم آیا طول درمان تاثیری داره و اگه بخام علی الحساب بگیرم قبل عید میتونم بگیرم؟؟؟
2 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
با سلام و احترام

میزان دیه شکستگی استخوان ران پای چپ در صورتی که بدون عیب درمان (مطلوب ) پیدا بکنه 8 درصد دیه کامل و در صورتیکه معیوب درمان پیدا بکنه 10 درصد دیه کامل مرد مسلمان است. شکستگی کاسه سر اگر از نوع هاشمه باشد 10 درصد دیه کامل و اگر از نوع منقله باشد 15 درصد دیه کامل مرد مسلمان دیه دارد( موضوع نوع شکستگی پاپس از پایان طول درمان در برگ پزشکی قانون درج میشود و موضوع نوع شکستگی جمجمه سر عمدتا در نظریه پزشکی قانونی اول درج میشود ) بنابراین مدت طول درمان برای تعیین نوع نهایی آسیب ها و تعیین دیات غیر مقدر یا ارش است ، مثل ارش آسیب نسج نرم محل شکستگی .

شرکت هی بیمه گر بر اساس ماده 34 قانون بیمه شخص ثالث مصوب 1395 میبایست حداقل 50 درصد از دیات تقریبی را به زیاندیده به صورت علی الحساب پرداخت نمایند البته پس از ارایه مدارک از دادگاه یا شعبه بازپرسی مربوطه ، بنابراین با در نظر گرفتن یک تقریب در حال حاضر شما میتوانید حداقل 189.000.000 ریال علی الحساب از شرکت بیمه گر دریافت کنید.