در دیه و بیمه خودرو توسط (140 امتیاز)
سلام خسته نباشید

ببخشید میشه خواهش کنم یه راهنمایی بفرمایید

من با پیک موتوری در حال حرکت بودیم من ترک موتور بودم یه دفعه یه ماشین طوری بهمون زد که من 50متر به جلو پرتاپ شدم و راننده موتور درجا فوت شد و الان یه بار کارشنانس های راهنمایی رانندگی ماشین رو 100% مقصر اعلام میکنن و ماشین سوار اعتراض میزنه و چندتا کارشناس دیگه میگیره اونا میان نظریه رو تغییر میدن 50-50 میکنن . میخواستم بدونم اگه به همین حالت بخواد پیش بره من چیکار میتونم کنم که دیه ام رو کامل بگیرم؟
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ...... مقصر بودن هر یک از طرفین در موضوع و مبلغ دیه شما خللی ایجاد نکرده و در هر حالت شما شخص ثالث محسوب شده و دیه ی خود را بصورت کامل دریافت خواهید کرد. حتی اگر موتوسیکلت بیمه نامه هم نداشته باشد باز شما دیه را از صندوق تامین خسارتهای جانی میتوانید مطالبه کنید.