در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)
سلام ایا مقصر تصادف ماشین هست یا موتورسیکلت؟ کی هست؟ ماشین وقتی از پیچ رد میشد حواسش به جلو نبود به پایین نگاه میکرد به راه نگاه نمی کرد و با یه موتورسیکلت در مسیر موتورسیکلت بود تصادف کرده خودشم درگزارش افسردر بیمارستان که مقصر خودشو گفته قراره 3روزه دیگه کروکی بکشن ایا مقصر کی هست؟ممنون از پاسختون
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
ودرود برشما

با توجه به توصیفی که شما از حادثه کردید ، اینگونه برداشت میشه که بعلت عدم رعایت حق تقدم و نیز عدم توجه به جلو از سوی راننده خودرو دربرابر موتورسوار که در مسیر مجاز و در جهت همسو با مسیر راه در حال تردد بوده برحورد کرده و باعث صدمه جانی و مالی راکب موتورسیکلت شده است . در این صورت راننده خکدرو صد در صد مقصر و راکب موتور حتی باتوحه به نداشتن گواهینامه موتور زیاندیده می باشد