در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام

حدودیکسال ازتصادف که منجربه فوت پدربنده شد دادگاه که حکم‌صادر کرد ازماخواستند که شرکت بیمه این دیه را پرداخت میکنداما چندین مورد اجرای احکام دستور پرداخت دیه را برای شرکت بیمه ارسال کرد ولی شرکت بیمه نسبت به دستورات اعتنایی نداشت حالا بعد ازچندماه ازگذشت تشکیل پرونده برای دریافت دیه شرکت بیمه آمده ونسبت به پرونده اعتراض ثالث داده ومیگن‌ما اصلا رأی صادره راقبول نداریم بااین ادعا که راننده برای سواستفاده ازبیمه وسیله دخیل درتصادف راجابجاکرده درحالیکه همان روز اول همون وسیله توقیف درپارکینگ بوده ودررأی دادگاه هم همان وسیله معرفی شده

حالا میخواستم بدانم اگر بعداز رسیدگی به اعتراض شرکت بیمه رأی تغییرپیدا کنه وحالا که یکسال ازتصادف میگزره ما چگونه باید دیه را ازراننده بگیریم

ممنون اگرراهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
دوست من سلام

ابتدا باید صبر کنید تا ببینید شرکت بیمه واقعا مدارکی دارد که به رای اعتراض کند و این اعتراض تاثیری داشته باشد یا خیر

دوم اینکه در جلسات دادگاه طبق قانون نماینده بیمه حضور دارد سوال اینجاست که چرا تا پرونده تا این مرحله رسیده و بیمه حال اعتراض نموده است به نظر من سوال شما نیاز به اطلاعات بیشتری دارد تا خدای نکرده حقوق شما ضایع نگردد