در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام وممنون ازراهنمایی شما

اینکه فرموده بودین نیاز به اطلاعات بیشترهست

دراین تصادف که مابین موتور سیکلت وعابرپیاده بوده(پدربنده)گویا افرادی که دراون صحنه حضور داشتند موتور را ازصحنه دور کرده وبه کلانتری محل میبرند وهمین جابجایی بهانه ای شد برای اینکه راهنمایی ورانندگی ادعای جابجایی وسیله دخیل درتصادف را داشته باشند  ولی برای این ادعا نه مدرکی داشتند نه گواه وشاهدی وبه همین خاطر دادگاه ادعای آنها را رد کرد وحکم صادر کرد ودر حکم صادره همان وسیله توقیفی را به عنوان وسیله دخیل در تصادف معرفی کرد بعداز مراجعه به بیمه وتشکیل پرونده درآنجا شرکت بیمه هم همان ادعای راهنمایی رانندگی را بهانه کرده که حتما راننده مقصر وسیله را جابجا کرده چرا باید دادگاه اینطور حکم بده وسیله دارای بیمه را به عنوان وسیله دخیل درتصادف معرفی کنذ واینطور ادعا داشتندکه رأی دادگاه را قبول ندارند وحالا اعتراض ثالث به پرونده داد.

ببخشیدمن‌از شهرستان های کردستان هستم حقیقتاتوان مالی ما به حدی نیست برای مراجعه حضوری به وکیل ومشاوره اینه که اینطوری مزاحم شما میشم ممنون ازشما
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

یک اصل حقوقی وجود دارد:

البینه علی المدعی

یعنی این مدعی است که باید دلیل بیاورد.

در مورد موضوع شکایت شما، باید گفته شود که اگر شرکت بیمه ادعا می کند که وسیله نقلیه جابجا شده، باید دلایل کافی ارائه دهد وگرنه ادعایش در دادگاه مردود می گردد.

این دلایل می تواند هر چیزی باشد اعم از سند، مدرک، فیلم، گزارش و ...

اما در نهایت این دادگاه است که تصمیم گیزی می کند که ادعای بیمه گر وارد است یا مردود.

حال که ادعای شرکت بیمه گر برای قاضی پرونده محرز نشده است، ادعا رد شده.

البته فکر می کنم این رای مربوط به دادگاه بدوی است و در تجدیدنرخواهی ممکن است شرایط تغییر کند.