در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام

دریک تصادف منجربه فوت میان موتورسیکلت باعابر پیاده (پدربنده)گویا بعدازتصادف بلافاصله دوستان راننده موتورسوار اقدام به بردن موتورسیکلت ازصحنه تصادف میکنند که تحویل کلانتری میدهند،وهمین بهانه ای شدکه راهنمایی ورانندگی نظربر تقلب راننده مقصر برای سواستفاده ازبیمه کند ولی دادگاه از راهنمایی ورانندگی خواست که برای اثبات ادعای خود به دادگاه مدرک محکمی ارائه دهندکه این کاررا نکرد و وراننده هم میگفت من فقط همین موتوررا دارم دادگاه هم همان موتور توقیفی را به عنوان وسیله دخیل درتصادف در رأی صادره معرفی کرد واز ما خواستندبرای دریافت دیه به شرکت بیمه مربوط به موتورسیکلت مراجعه کنیم،که شرکت بیمه هم همان ادعای راهنمایی ورانندگی را بهانه کرده وبعدازپنج ماه به بهانه جابجایی وسیله دخیل درتصادف توسط راننده مقصر برای سواستفاده ازبیمه به رأی دادگاه اعتراض وورود ثالث به پرونده  ودرخواست توقف اجرای حکمداده است،حالا میخواستم بدانم بااین اوصاف تکلیف ما(که زیاندیده هستیم)چه میشه واقعا؟!این اختلافی هست میان راننده وشرکت بیمه بر سر وسیله دخیل درتصادف ،تکلیف مااین وسط چه میشود؟! ممنون اگرراهنماییم کنید
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام .... طبق تبصره 1 ماده 50 قانون بیمه اجباری شخص ثالث مصوب 95 : اعتراض ثالث شرکت بیمه یا صندوق مانع از اجرای حکم نیست. لذا با توجه به این موضوع شما حق مراجعه به اجرای احکام و تقاضای اجرای حکم را دارید و شرکت بیمه گر هم حتی در صورت اثبات جابجایی وسیله نقلیه  در مراجع قضایی میتواند به صندوق و یا شخص مقصر مراجعه و بازیافت خسارت را بنماید.