در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
مقصر حادثه از پرداخت 2.5 درصد جریمه خوداری میکنه و بیمه هم چک دیه را پرداخت نمیکنه میگه اول باید 2.5 درصد واریز بشه باید چه کاری انجام دهم؟
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... طبق ماده 14 قانون بیمه اجباری شخص ثالث بیمه گر مکلف است خسارت زیاندیده را بدون هیچ شرط و اخذ تضمین پرداخت و پس از آن میتواند جهت بازیافت بندهای الف تا پ ماده 14 به مقصر حادثه مراجعه کند.

پیشنهاد میکنم به شرکت بیمه مراجعه و این ماده قانونی را به آنها متذکر شده و حقوق خود را در  اخذ جریمه تاخیر پرداخت دیه را نیز به آنها یادآوری کنید.

طبق ماده 31 و 32 بیمه گر حداکثر 15 روز پس از تکمیل مدارک و یا 20 روز پس از قطعیت رای دادگاه مهلت پرداخت خسارت را دارد و در صورت عدم پرداخت بموقع باید به ازای هر روز تاخیر معادل نیم درهزار مجموع خسارت را بعنوان حریمه به زیاندیده بپردازد.