در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام وخسته نباشید

درپرونده تصادف منجربه فوت که پدربنده عابر پیاده بودن ومتاسفانه براثرتصادف فوت کردن پس از رسیدگی به شکایت ما برعلیه راننده مقصر رأی صادر شد ودادگاه به ما گفت که میتوانیدبرای دریافت دیه به شرکت بیمه مربوط به وسیله دخیل درتصادف مراجعه کنید

اما مستقیم اسمی ازشرکت بیمه مربوطه نیامده بود فقط نوشته بود پرداخت سهم دیه از جانب شرکت بیمه،بعد از ارائه مدارک وحکم دادگاه به شرکت بیمه ولی شرکت بیمه به بهانه های ازقبیل اینکه چرا درمراحل رسیدگی به پرونده شرکت بیمه را دعوت نکردن وادعای تقلب راننده در جابجایی وسیله دخیل بیمه نامه دار با بدون بیمه واز این موارد،،

اما دادگاه اعتراض ثالث شرکت بیمه را رد کرد وحکم بربی حقی شرکت بیمه صادرکرد،حالا دوباره شرکت بیمه درخواست تجدیدنظر بر رأی صادره دادن واین مطلب را در لایحه دادخواست تجدید نظر نوشتن که چرا قاضی دادگاه بدون نطالعه پرونده رأی صادر کرده،

حالا سوال بنده این هست که آیا طرح این مسائل از طرف شرکت بیمه قانوناً به زیاندیدگان مربوط میشود؟!چون این اختلافات شرکت بیمه باعث شده که یکساله بلاتکلیف باشیم

ممنون اگر راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

۱. اگر وسیله نقلیه بیمه نامه معتبر دارد، شرکت بیمه حق ندارد تحت هیچ شرایطی غرامت زیاندیده را پرداخت نکند.

اگر هم موردی در شرایط تصادف وجود دارد که جزء موارد بازیافت از مقصر حادثه است، ابتدا می بایست غرامت زیاندیده را بپردازد و بعدا برای بازیافت خسارت به مقصر حادثه رجوع کند.

۲. شرکت بیمه حق اعتراض به رای دادگاه را ندارد. مقصر حادثه و زیاندیده اعتراضی به رای نداشته اند و رای بدوی قطعی شده است. بیمه گر هم ملزم به پرداخت غرامت است.

۳. اگر بیمه گر به دنبال وقت تلف کردن است می توان از قاضی اجرای احکام تقاضا کرد که حساب های بیمه گر شناسایی شود و دستور توقیف و برداشت از حساب صادر شود.

۴. قاضی پرونده می تواند نماینده بیمه گر را در جلسات دادرسی دعوت کند. ولی این طور نیست که حضور نماینده بیمه گر در جلسات دادرسی الزامی است.