در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

من 4 ماه پیش تصادف کردم و همسر بنده از ناحیه مچ دست دچار شکستگی شد الان بیمه به من گفته نظر پزشکی قانونی براش بردم و میگه فردا بیا رضایت بده دیه رو به صورت کامل بگیر برو در صورتی که دادگاه ما یک ماه دیگه تشکیل میشه ایا این کار قانونی است ایا بیمه میتواند مبلغی کمتر از دیه ای که دادگاه تعیین میکند را پرداخت کندخیلی این سوال ضروری و مهم است لظفا جواب را سریع تر اعلام کنید خیلی ممنون از سایت بسیار بسیار خوبتون
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

ارزوی سلامتی برای شما و همسرتون دارم .

به نظر میرسه با رسیدن به انتهای سال بیمه گر قصد داره که دیه شما به سال جدید با رقم افزایشی منتقل نشه .

شما اگه نامه طول درمان دارید میتونید تا زمان بهبود کامل از مراجعه به دادگاه و بیمه امتناع کنید .چون باید طول درمان سپری بشه و بعد از تشخیص بهبود یا معیوب رقم دیه ر براتون تعیین کنند