در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)
با سلام

تصادفی داشتم ک با نظریه کمیسیون پزشکی ۳ نفره در شهرستان رشت قاضی رای دادگاه را صادر کرد.

آیا بیمه میتواند به مقدار دیه تعیین شده اعتراض کند و آن را کم کند؟ اگر اعتراض کرد پرونده به کمیسیون استان گیلان ارجاع داده میشود؟ یا به کمیسیون ۵ نفره در پزشکی قانونی رشت؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

معمولا بیمه گر به نامه پزشکی قانونی اعتراضی نمیزند مگر به اشتباه صدمه ای را که پزشکی قانونی ذکر کرده  متصل به حادثه تشخیص ندهد .در اینصورت میتواند اعتراضیه راتقدیم دادگاه کرده و هیات ۵نفره از همان شهر رشت انتخاب میشود