در بازنشستگی و مستمری توسط (160 امتیاز)
سلام اگه فرد 15 سال سابقه بیمه داشته باشه و چند سال هست پرداخت نکرده رانند ماشین سنگین سن 50 سال برای بازنشستگی باید چه کاری انجام بده

بعد میتونه درخواست بیمه بیکاری کنه ؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

با موارد نوشته شده، شرایط بازنشستگی محرز نشده است. به عبارتی با 50 سال سن به 30 سال سابقه نیاز است و با 60 سال سن، به 20 سال سابقه.

به بیمه شدگان بیمه رانندگان، مقرری بیمه بیکاری تعلق نمی گیرد.

ادامه بیمه پردازی تا احراز شرایط بازنشستگی، تنها راه حل ممکن است.