در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
من 11 سال سابقه بیمه دارم که حدود 7 سال ان بیمه رانندگان کامیون میباشد و مابقی بیمه کارگری و اخرین سابقه ام توی یک شرکت تهرانی به عنوان راننده کامیون اصفهان با خودرو شرکت جهت توزیع محصولات در اصفهان استخدام شده ام و هیچ قراردادی ندارم و14 ماه سابقه دارم و شرکت به علت اتمام توزیع قصد اخراج بنده را دارد .

 ایا بیمه بیکاری به من تعلق میگیرد و سابقه بیمه رانندگان نیز شامل ان میشود یا خیر؟ و حداکثر مقرری بیمه بیکاری چقدر است ؟

ممنون از راهنمایی شما
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

در صورتیکه شما رابطه کارگری و کارفرمائی داشته باشید و از محل کار خود اخراج شده باشید و یکماه از زمان اخراج شما نگذشته باشد میتوانید بابت بیمه بیکاری خود اقدام نمائید.