در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام بازنشستگی بیمه قالیبافان ورانداز مسافری برون شهری هرکدام چند ساله است که تامین اجتماعی اینقدر سختگیری میکند برای بیمه کردن
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام بازنشستگی در این مشاغل مانند سایر بیمه شدگان تامین اجتماعی می باشد

دلیل اینکه تامین اجتماعی سختگیری می نماید حق بیمه ای است که دولت بابت این بیمه شدگان پرداخت می نماید برخی در شغل های دیگر مشغول به فعالیت هستند و برای پرداخت حق بیمه کمتر خود را از این طریق بیمه می نمایند

اطلاعات تکمیلی در :

شرایط بازنشستگی

از سیر تا پیاز بیمه قالیبافان تامین اجتماعی