در بازنشستگی و مستمری توسط
با سلام و احترام اگر سن شصت سال باشد چند سال برای رانندگان برون شهری سابقه بیمه برای بازنشستگی باید داشته باشیم.
ممنون
2 پاسخ
توسط
با سلام
در حال حاظر رانندگان برون شهری و درون شهری جزو مشاغل سخت و زیان آور شناخته نمی شوند ، لذا با داشتن 60 سال سن برای دریافت حقوق کامل 20 سال سابقه مورد نیاز می باشد و در صورت داشتن 10 سال سابقه به میزان یک سوم حقوق کامل مستمری دریافت میگردد
همچنین با داشتن 60 سال سن و سابقه کمتر از 10 سال با پرداخت مابه التفاوت سابقه کمتر از 10 سال می توان از مزایای بازنشستگی برخوردار گردید که مبلغ مابه التفاوت بسته به میزان سابقه و سال درخواست بازنشستگی متفاوت خواهد بود
سوال شده آبان 15, 2016 در سختی کار و مشاغل سخت توسط بدون نام
دوباره دسته بندی کردن آبان 15, 2016 توسط
آیا رانندگان تاکسی برون شهری جزو مشاغل سخت محسوب می شود؟
توسط (328,530 امتیاز)

سلام در صورتی که شغل شما جزو مشاغل سخت باشد با حدود 7 سال می توانید درخواست بازنشستگی دهید در صورتی که شغل شما جزو مشاغل سخت نباشد باید حداقل 10 سال سابقه بیمه داشته باشید البته با سابقه کمتر از ۱۰ سال (مثلا ۷سال) می توانند با خرید تفاوت سابقه تا ۱۰ سال (یعنی ۳ سال) سابقه بیمه خود را به ۱۰ سال رسانده و در نهایت با ۱۰ روز مستمری بازنشسته شوند

اطلاعات بیشتر:

مستمری بازنشستگی در بیمه تامین اجتماعی