در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
در بیمه رانندگان برون شهری برای پدر یا مادر را می توانند دفترچه بیمه تامین اجتمایی گرفت
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

بله در صورت  احراز شرایط می توانید برای والدین تحت تکفل دفترچه های درمانی دریافت نمایید

البته باید در نظر داشت که کفالت تنها منوط به دفترچه نبوده و در صورت فوت بیمه شده اصلی قبل از والدین ، مستمری علاوه بر همسر و فرزندان( درصورت احراز شرایط) به والدین نیز تعلق می گیرد به صورتی که مستمری دریافتی بین همسر، فرزندان و والدین با توجه به درصد موجود تقسیم می گردد

شرایط احراز کفالت

الف) سن پدر 60 سال تمام و سن مادر 55 سال تمام (و يا به تشخيص كميسيون پزشكي از كارافتاده كلي باشند)

ب) بيمه شده يا مستمري بگير يا مستمري بگير در تامين معاش نقش اساسي را داشته باشد

ج) به موجب قانون تامين اجتماعي مستمري دريافت ننمايد

د) در زمان ارائه تقاضاي كفالت بيمه شده سازمان نباشد

ه) مشمول ساير صندوقهاي بيمه و بازنشستگي از نظر پرداخت حق بيمه يا كسور بازنشستگي و يا دريافت حقوق و مستمري نباشد

مدارک مورد نیاز:

-  اصل و تصوير شناسنامه بيمه شده و والدين بيمه شده يا مستمري بگير( صفحه اول و دوم و در صورت نياز توضيحات)

-  اصل و تصوير كارت ملي والدين بيمه شده يا مستمري بگير

-  اصل و تصوير گواهي فوت ( در صورت فوت پدر)

-  اصل و تصوير طلاق نامه ( در صورت جدائي والدين)

-  تکمیل فرم کفالت