در سختی کار و مشاغل سخت توسط
آیا رانندگان پایه یک برون شهری کامیونت جز مشاغل سخت وزیان آور هستند؟
2 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام  اگر مشمول قانون کار باشید (کارفرما داشته باشید): رانندگان حمل و نقل بار و مسافر درون و بین شهری، راهداران و رانندگان وزارت راه و شهرسازی در جاده های کشور مشمول مشاغل سخت و زیان آور می شوند.

برای کسب اطلاعات بیشتر پیشنهاد می کنم مقاله زیر رو مطالعه نمایید:

همه چیز در مورد شغل سخت و زیان آور در بیمه تامین اجتماعی

لیست مشاغل سخت و زیان آور براساس قانون چیست ؟