در قانون کار و قرارداد کار توسط (130 امتیاز)
سلام وقت بخیر

برای افراد دور کار باید قرارداد این افراد باید چطور باشه؟ ساعتی؟ کارمزدی و یا ...؟ ( با توجه به این که کارکرد افراد در یک ساعت کاری متفاوت است)

به طور مثال در یک روز کاری 125 خبر هر خبر مثلا در 3دقیقه و 31ثانیه

یک روز کاری این تعداد خبر رو که بذارن، اداره کاری دریافت میکنن

نظر  خودمون روی قرارداد کارمزدی هست آیا این کار منطقی هست؟
1 پاسخ
توسط (820 امتیاز)

در قرارداد دور کاری با توجه به اینکه اختیار زمان انجام  کار تا حدود زیادی با کاربر( کارگر) می باشد، بنابراین قرارداد ساعتی چندان مفید نیست.

بهترین روش برای کنترل نیرو و پرداخت مزد، انعقاد قرارداد کارمزدی بر اساس حجم یا تعداد کار انجام شده در طول یک فاصله زمانی ( به عنوان مثال روزانه، هفتگی، یا ماهانه) می باشد.