در پرداخت حق بیمه توسط (130 امتیاز)
سلام وقت بخیر

کسب وکار ما اینترنتی هست، یعنی میتونیم نیروی دور کار هم بگیریم برای یه سری از کار ها مثل خبر گذاشتن در سایت،

وهر فرد در ساعت مشخص مثلا 7 ساعت  کارکردش متفاوت هست یه سری افراد تعداد خبر بیشتر و یه سری در همین زمان خبر کمتری میذارند(کند تر هستند).

کارفرما میگن چون این افراد در منزل کار میکنن این یک مزیت کار هست و نیروی دورکار میگیریم که هزینه کمتری متحمل شویم و حق بیمه ندهیم.

خواستم دقیقا بدونم میشه این افراد رو بیمه نکرد یا حتما باید بیمه باشند؟؟

میخوام بدونم چطور با این افراد قرارداد ببندیم که هیچ موقع برامون دردسر نشه

قرارداد این افراد باید چطور باشه؟ ساعتی؟ کارمزدی و یا ...؟ ( با توجه به این که کارکرد افراد در یک ساعت کاری متفاوت است)

نظر  خودمون روی قرارداد کارمزدساعتی هست آیا این کار منطقی هست؟
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

چنانچه با افراد مذکور قرارداد کار ببندید مشمول ماده 28 قانون تامین اجتماعی بوده و باید برای انها لیست حق بیمه ماهانه رد نمایید.

چنانچه با افراد مذکور قرارداد پیمانکاری ببندید با توجه باینکه کار شما جنبه دستوری دارد وفق بخش چهارم بخشنامه 11/3 جدید درآمد سازمان تامین اجتماعی مشمول بیمه و ماده 28 میباشند لذا باید از سازمان مفاصا دریافت نمایند.

در صورتی از پرداخت حق بیمه معاف خواهید بود که دلایل ارائه دهید که کار محوله دارای سه خصوصیت ذیل باشد :

1 - شخصی بودن انجام کار

2 - تبعیت حقوقی و مزدی و اقتصادی نداشته باشد.

3 - تبعیت دستوری نداشته باشد.