در سوابق بیمه توسط
با سلام مجدد

لطفا بمن بگویید اگر مربی حق التدریس 4 ساعت در هفته شاغل یک ارگان دانشگاهی باشد آیا به علت کار ساعتی مشمول بیمه نمی شود؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام خیر این توجیه قانون نمی باشد و باید با توجه به میزان  کارکرد شما برای شما بیمه رد شود و در صورتی که این کار انجام نمی شود می توانید به واحد بازرسی بیمه تامین اجتماعی شعبه بیمه که محل کار در محدوده آن است مراجعه نمایید

اطلاعات بیشتر در‌:

اشخاصی که تحت عنوان حق التدریس و حق المشاوره و حق الجلسات و حق الزحمه ساعتی حقوق پرداخت بشه بیمه چطوریه؟