در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

شرایط و مدارک مورد نیاز دریافت حقوق مرخصی استعلاجی تامین اجتماعی چیست ؟
1 پاسخ
توسط (15,090 امتیاز)

بهترین پاسخ

سلام

مدارک مورد نیاز دریافت غرامت دستمزد ایام بیماری

  • دفترچه بیمه
  • اصل گواهی پزشکی
  • پاسخ معرفی به کار
  • تایید مراجع پزشکی سازمان در صورت لزوم

شرایط مورد نیاز دریافت غرامت دستمزد ایام بیماری

  • بیمه شده بر اساس گواهی پزشک معالج نیاز به استراحت داشته باشد .
  • بیمه شده در ایام بیماری بازخرید ، اخراج و ترک کار ننموده باشد .
  • بیمه شده دستمزد ایام بیماری را از کرفرما دریافت ننموده باشد .
  • بیمه شده از کار افتاده کلی نباشد .
  • بیمه شده در تاریخ شروع بیماری اشتغال به کار داشته یا در مرخصی استحقاقی باشد .

تذکر : بیمه شدگان اجباری و مشمولینقانون بیمه اجباری کارگران ساختمانی که استراحت پزشکی آنان به دلیل حوادث ناشی از کار باشد مشمول دریافت غرامت ایام بیمام بیماری می باشند .

اطلاعات تکمیلی در:

همه چیز در مورد مرخصی زایمان بیمه تامین اجتماعی و کمک هزینه بارداری

غرامت ایام بیماری تامین اجتماعی