در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (160 امتیاز)
با سلام

من در یک کارگاه کار می کنم که حداقل حقوق در لیست بیمه برای من رد شده الان دچار شکستگی زانو شدم و ۳ سال سابقه در آن کارگاه رو دارم سازمان تامین اجتماعی واسه استعلاجی غرامت دستمزد می ده؟

من ۶۹روز استعلاجی گرفتم از تاریخ تکمیل پرونده معمولا چقدر طول می کشه واریز کنند؟؟؟

شغل تراشکار

جمعیت شهر زیر 500000نفر
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
سازمان تامین اجتماعی براساس واریزیهای شما ،غرامت دستمزد را پرداخت خواهد کرد.