در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
سلام.من به دلیل مشکلات بارداری و سقط جنین قبلی ،مجبوربه استفاده از سه ماه مرخصی استعلاجی قبل از زایمان هستم که پزشک متخصص نیز تایید کرده است.سوالم اینه که اگه شورای پزشکی تامین اجتماعی هم تایید کنه و این مرخصی استعلاجی تا روز قبل از زایمانم ادامه داشته باشه، مشکلی در خصوص ۹ ماه مرخصی زایمانم پیش نمیاد؟ چون شنیدم باید شاغل یا در مرخصی استحقاقی باشیم.ممنون
1 پاسخ
قبل توسط (23,250 امتیاز)
مرخصی استعلاجی قبل از زایمان، تاثیری روی مرخصی زایمان و زمان آن ندارد. زنان شاغل می‌توانند از هر دو مرخصی استفاده کنند؛ بدون این که تاثیری روی یکدیگر داشته باشند. البته مرخصی استعلاجی در این وضعیت هم شرایط خاص خود را دارد. اگر مرخصی استعلاجی بیشتر از ۱۵ روز نباشد، فقط تایید پزشک کافیست. اگر بیشتر از ۱۵ روز تا ۶۰ روز نیاز به استراحت وجود داشته باشد، باید تاییدیه پزشک مورد اعتماد سازمان تامین اجتماعی ارائه شود. برای استعلاجی بیشتر از ۶۰ روز قبل از مرخصی زایمان هم باید تاییدیه شورای پزشکی تامین اجتماعی اخذ شود.