در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید

مشکل شنوایی دارم از ناحیه گوش چپ ۱۰۰ درصد ناشنوا هستم و معافیت پزشکی هم دارم نزدیک به چهار سال هم سابقه بیمه کارگر ساختمانی دارم . هرجا که میرم بخوام استخدام بشم بدلیل اینکه معافیت پزشکی دارم استخدام نمیکنن!!میخواستم بدونم میتونم از کار افتادگی بگیرم من از سال ۸۸ سابقه بیمه دارم تا به الان و معافیت پزشکی خدمت رو سال ۹۰ گرفتم ممنون میشم بگید شامل من میشه از کار افتادگی ممنونم
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
با سلام

چنانچه ثابت شود بیماری ناشنوایی شما مربوط به دوره قبل از بیمه شدن شما می باشد، مشمول مستمری از کارافتادگی نخواهید شد.گر چه درصد ناشنوایی کامل یک گوش به میزان 30 درصد است و یان درصد نمی توان مستمری از کارافتادگی دریافت نمود.