در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
با سلام. آیا کسی که  چهارده سال سابقه پرداخت بیمه  تامین اجتماعی دارد و در دانشگاه آزاد کار می کند, چنانچه یک گوش با کری 100 درصد که از بچگی کر بوده و اکنون 5 سال است که  گوش دیگر نیز بدلیل بیماری منییر که 30 درصد شنوایی را از دست داده است می تواند بازنشستگی ازکارافتادگی کلی بگیرد؟ لطفا راهنمایی کنید. ممنون
1 پاسخ
توسط (1,790 امتیاز)
ناشنوایی شما به اقرار خودتون از دوران طفولیت بوده از کارافتادگی بهتون تعلق نمیگیره ولی میتونید با بیست سال سابقه بدون شرط سنی بازنشسته بشید، به شرطی که ارگان یا نهادی که در آن کار می‌کنید مابه التفاوت حق بیمه ده سال باقیمانده شما رو پرداخت کنه