در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)

من قیم پدرم هستم پدرم از سال ۹۳ بیمه تامین اجتماعی باربری زیر نظر شهرداری تو بازار چرخ دستی ها و گاری های بازار بیمه کردم.

  • قبل از بیمه شدن پدرم ناراحتی اعصاب داشته
  • قبل بیمه شدن دیابت داشته

حالا میخوام برای ازکارافتادگی اقدام کنم. حالا اگر بیمه تامین اجتماعی متوجه بشه قبل از بیمه شدن ناراحتی اعصاب داشته و (محجور) بوده ازکارافتاده میشود یانه؟

اگر از کارافتادگی دائم بدن باتوجه به اینکه ۴سال سابقه دارد چقدر حقوق دارد به اندازه ۴سال یا کامل.

لطفا دقیق راهنمایی بفرمائید چیکار کنم تا ازکار افتادگی دائم بگیرم باتشکر .

1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)

با سلام

پدر شما باید وفق ماده ۹۰ قانون تامین اجتماعی معاینات و آزمایشات بدو بیمه شدن را انجام داده باشد چنانچه این آزمایشات را انجام نداده باشد و پزشکان تشخیص دهند بیماری از قبل از بیمه گذاری بوده است از کارافتاده نخواهد شد و در صورت تایید از کارافتاده جزیی خواهند شد و کمتر از ۶۶ درصد خواهد بود.