در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
نمایش از نو توسط
من قیم پدرم هستم پدرم از سال۹۳بیمه تامین اجتماعی باربری کردم حدود۲۰سال هست که ناراحتی اعصاب(جنون) دارد الان همش ناراحته همش گریه میکنه افسردگی شدید گرفته دیابت هم داره واریس هم داره احتمالا پوکی استخوان هم داره؟

میخواستم بدونم میتونم ازکارافتادگی دائم بگیرم اگه ازکارافتاده بشه با۴سال سابقه چقدر حقوق دارد آیا سابقه بیمش برای دریافت کامل حقوق تاثیر دارد یا به اندازه ۴سال حقوق دریافت میکند‌. بیمه متوجه میشه قبل از بیمه شدن ناراحتی اعصاب داشته

 لطفا راهنمایی بفرمائید کنید من با این شرایط چیکار کنم همینجوری فیش واریز کنم تا ۱۰ سال تا بازنشسته بشه یا برم دنبال ازکارافتادگی اگه درخواست ازکارافتادگی بدم طبق شرایطی که پدرم داره چجوری میشه مبلغ مستمری پدرم کامل تعلق میگیرد یا به اندازه ۴سال ویا بیمه میگه از قبل مریض بوده چیزی تعلق نمیگیره؟

خیلی ممنون ازهمه عوامل سایت بیدبرگ تشکر
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام
نوع بیمه پدرتان را مشخص نکرده اید؟
اما حداکثر از کارافتادگی برای دیابت با یک حمله در ماه همراه بوده و حداکثر 50 درصد میباشد لذا جهت از کارافتادگی کلی باید کلیه بیماریهای پدرتان بصورت جداگانه توسط پزشک تایید و در کمیسیون پزشکی مطرح گردد.