در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
پدر من ٥٧ سال سن دارد و ٢١ سال در شركت خصوصي كار كرده ، الان چند ساله ديگه توانايى كار كردن نداره ، آيا مي تواند براي بازنشستگي پيش از موعد اقدام كنه ؟

براي بيمه بيكاري چطور؟

ممنونم
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)

با سلام
با توجه به سابقه ایشان جهت بازنشستگی باید حداقل 60 سال سن داشته باشند تا درخواست بازنشستگی بدهند و برای بیمه بیکاری باید حداقل یکسال کارکرد در آخرین کارگاه داشته باشند و در حال حاضر شاغل باشند و شرایط دریافت بیمه بیکاری را داشته باشند در اینصورت چون بالای 55 سال سن دارند تا سن 60 سالگی و زمان بازنشستگی طبق تبصره ماده 7 قانون بیمه بیکاری می تواند بیمه بیکاری دریافت و بازنشسته شوند.