در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام و خسته نباشید
بنده 26 سال دارم با 4 سال سابقه بیمه کارگر ساختمانی که یک سال پیش متوجه شدم تومور مغزی (خوش خیم)دارم و طی دو بار عمل جراحی باز در سه ماه ک انجام دادم تومور برداشته شد اما عصب بینایی بنده آسیب دید طوری که چشم راستم به کل نمیبیند و نصف چشم چپم نیز نمیبیند یعنی با نصفه چشم زندگی میکنم(زندگی که نه فقط به خاطر خانواده نفس میکشم)
بیمه بیکاری هم گفتند چون کارگر ساختمانی و کارفرما نداری تعلق نمیگیرد)

حالا من کور مانده ام و پدری که دیسک کمر دارد و نمیتواند راه برود چ برسد به این که بخواهد کار کند
دکتر میگوید عصب چشم را نمیتوان کاری کرد ینی درمان ندارد مگر شانسی برگردد تا بتوانی ببینی
خلاصه که هرچه پس انداز داشتم را خرج کرده ایم من مانده ام و خرج خانه در صورتی که انقدر میدان دیدم کم است که کار کردن ک هیچ در کوچه و خیابان نمیتوانم راه بروم
خواستم بپرسم آیا مرا بازنشته میکنند یا ....

 لطفا راهنمایی کنید با تشکر
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

شما به باید به شعبه مراجعه کرده و درخواست ازکارافتادگی بدهید . بعد از طی فرآیند مربوطه و در صورت تایید کمیسیون پزشکی و لحاظ مسائل بیمه ای می توانید مستمری بگیر گردید .

با تشکر