در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
سلام آقای ۲۷ ساله هستم با سابقه یک بار پیوند کلیه در سال ۸۸ که به همین علت هم معافیت پزشکی گرفتم ولی سال ۹۵ دچار پس زدگی شدم حالا دیالیز انجام میدهم باسابقه پرداخت از سال ۹۱ آیا ازکار افتادگی به من تعلق میگیرد یا‌نه ممنون
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
با سلام

در زمان بیمه شدن اگر معاینات قبل از استخدام صورت پذیرفته باشد و با سیر مراحل تایید و مراجعه به کمیسیون پزشکی امکان خواسته میتواند محیا گردد

ضمنا نظر به اینکه پیوند قبل از بیمه شدن میباشد در صورت مطالعه پرونده پزشکی محتمل خواسته مورد نظر رد میگردد