در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
باسلام

من زن سرپرست خانوار و ۴۱ سال سن دارم از طریق بهزیستی با عنوان مشاغل آزاد بیمه تامین اجتماعی شده ام والان از سال ۹۰سابقه بیمه دارم الان بمدت یکسال هست دچار بیماری قلبی( گشادی دریچه میترال ونارسایی خفیف شده ام )ومدت سه سال هست قرص فشار میخورم وافسردگی شدید هم دارم.دچار ارتروز دست وگردن شده ام ( شغلم آرایشگری هست ) با این شرایطم دیگر نمیتوانم مث سابق تمام وقت کار کنم و با چن ساعتم که نمیتوانم زندگی بگذرانم

از شما مشاور گرامی سوال دارم که میتوانم خودم رو از کار افتاده معرفی کنم ؟ آیا تامین اجتماعی با این شرایطم درخواست مرا قبول میکند ؟
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

بیمه زنان سرپرست خانوار که از طرف سازمان بهزیستی معرفی می گردند مشمول قوانین بیمه حرف و مشاغل آزاد میباشند لذا چنانچه قرارداد شما با نرخ 18 درصد میباشد و پزشک متخصص شما از کارافتادگی شما را تایید نماید می توانید با ارائه مدارک پزشکی و تاییدیه پزشک به شعبه مربوطه سازمان مراجعه و درخواست از کارافتادگی نمایید بدیهی است از کارافتادگی شما توسط کمیسیون پزشکی طبق استانداردهای موجود و بررسی پرونده پزشکی پس از تایید و به شعبه سازمان ابلاغ میگردد.