در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
سلام

مخابرات بخشی از کارها و کارگران را به چند شرکت ( پیمانکار ) واگذار کرده است . خود مخابرات طرح طبقه بندی مصوب دارد و شرکتها هم جداگانه طرح طبقه بندی خود را دارند و طرح طبقه بندی کارفرما ( مخابرات ایران ) را اجرا نمی کنند

آیا کارگران می توانند شرکتهایشان را ملزم به اجرای طبقه بندی مصوب مخابرات ایران نمایند ؟

با توجه به طبق دستورالعمل ۶۱۴۲۹ مورخ ۱۹/۷/۸۳ در صورتی که شرکت کارفرما (شرکت مخابرات ایران) دارای طرح طبقه بندی مشاغل مصوب باشد، با توجه به تبصره ۱ ماده ۳ دستورالعمل مذکور، پیمانکار (پیمانکار تامین نیروی انسانی) موظف به اجرای طرح طبقه بندی شرکت کارفرماست (رعایت جدول مزد طرح طبقه بندی مشاغل کارفرما).

که این موضوع طی نامه شماره ۱۸۴۵۸۳ مورخ ۱/۱۰/۹۵ معاونت روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی (تصویر پیوست) بر آن تاکید شده است. لازم به ذکر است طبق ماده ۱۳ قانون کار و ماده ۴ دستورالعمل شماره ۶۱۴۲۹ مورخ ۱۹/۷/۸۳ کارفرما (شرکت مخابرات ایران) مکلف است قرارداد خود را با پیمانکاران به نحوی منعقد نماید که در آن پیمانکار متعهد گردد تمامی مقررات قانون کار و ازجمله مقررات و آیین نامه و دستورالعمل مورد اشاره را که در راستای اجرای تبصره ۱ ماده ۴۹ قانون کار (اجرای طرح طبقه بندی مشاغل) صادر شده در مورد کارکنان خود اعمال نماید. مگه نباید شر کت خدمات اول طرح طبقه بندی مخابرات رو برای کلیه کارکنان شرکتی اجرا کنه؟
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
با سلام ، درصورتیکه پیمان دهنده شرکت مخابرات پیمانکاررا مکلف رعایت پرداخت حقوق ومزایا برمبنای طرح طبقه بندی شرکت مخابرات کرده باشد پیمانکار موظف به رعایت ان می باشد در غیر اینصورت پیمانکار برمبنای طرح خودش حقوق ومزایا کارگران را پرداخت م  کند .