در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (100 امتیاز)
سلام

من 17 ساله که در مخابرات بعنوان نیروی شرکتی کار میکنم مدرک ارشد با معدل بالا دارم از ماه بعد قراره طرح طبقه بندی اجرا بشه که بر اساس شرایطی که داشت در شهر ما 22 نفر شامل طرح شدند و پس از امتیاز دهی توسط مدیران تنها 6 نفر انتخاب شدند ( نورچشمی ها ) که متاسفانه در حوزه کاری من از 4 نفری که در 4 مرکز متفاوت دارای فعالیت یکسانی هستیم دو فرد انتخاب شده اند که سابقه کمتر و مدرک پایین تری نسبت به من دارند .

آیا من امکان شکایت از مراجع قانونی را دارم ؟ آیا می توانند با بهانه هایی مثل اینکه چارت خالی نداریم یا امتیاز کمی گرفتید من را در طرح قرار ندهند .
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام ،با ستناد ماده ۴۹ قانون کار کارگاههای که بیش از ۵۰ نفر کارگر دارند طبق قانون می بایست طرح طبقه مشاغل را برای تمامی کارگران کارگاه اجرا نمایند در صورت عدم قراردادن شما در طرح طبقه می توانید برعلیه کارفرما در مراجع حل اختلاف قانون اقامهدعوی نماید.