در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام

طرح طبقه بندی مشاغل در کارگاهی دیر اجرا شده ( 1394 ) از سال 1390 کارگر مشغول به کار بوده با قرارداد موقت یکساله . بعد از اتمام قرارداد کارفرما با کارگر قرارداد منعقد نکرده است . حال کارگر به اداره کار شکایت کرده و طلب معوقات خود بابت عدم اجرای طرح را نموده است و هیات حل اختلاف اقدام به صدور رای بر علیه کارفرما صادر نموده است . نکته اینجاست که به دلیل جبران حقوق کلیه کارگران  شاغل و مصوبات صادره از مراجع ذیصلاح  کارفرما اقدام به پرداخت مبلغی به عنوان ترمیم حقوق تحت عنوان اضافه کاری  نموده است در صورتیکه طبق مستندات هیچ گونه اضافه کاری توسط کارگر انجام نشده و وقتی به آن اختصاص نداده ایا کارفرما میتواند در دیوان با توجه به عدم کارکرد کارگر اعاده حق نموده و رای به نفع وی صادر شود ؟
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
با سلام ، کارفرما مکلف است به استناد قانون کار  مابه التفاوت حقوق طرح طبقه بندی مشاغل را از تاریخ اجرا که پرداخت ننموده را محاسبه ودروجه کارگر تحت عنوان مابه التفاوت طرح پرداخت نماید در صورت عدم ارایه سند دال پرداخت حقوق مذکور  به نظر اینجانب دیوان به شکایت ترتیب اثر نمی دهد