در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده دوسال در کارخانه بهره برداری کنسانتره مشغول بکار هستم حدود دو ماه آینده میخواهند طرح طبقه بندی مشاغل را اجرا کنند اگر من استعفا بدهم آیا شرکت مکلف به پرداخت معوقه من طی ای دوسال میباشد یا می تواند معوقه من را طی این دوسال پرداخت نکند( خود شرکت قبول دار هست که باید به پرسنل معوقه طرح را میدهد)

با تشکر
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
طبق قانون کارفرما مکلف است ما به التفاوت احتمالی ناشی از از اجرای طرح را از تاریخ شمول پرداخت نماید. مگر اینکه در زمان اجرای طرح ، توافقنامه ای بین کارگران و کارفرما امضا شده باشد.