در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

چنانچه تعداد پرسنل شرکت بالای 100 نفر باشد آیا کارفرما می تواند طرح طبقه بندی مشاغل را انجام ندهد؟

چنانچه نمی تواند چه عواقب قانونی در انتظار وی خواهد بود؟ از نظر تامین اجتماعی و اداره کار

با تشکر
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
با سلام

قانون صراحتا اعلام نموده الزام اجرای طرح برای کارگاههای بالای50 لذا کارفرما مکلف به اجرای طرح میباشد عدم اجرا از سوی اداره کار موجب صدور جرایم میگردد